Home Cinema Bangor

Project Description

This project is for the conversion of an existing garage into a home cinema room for a house in Bangor.

Additional storage, projector box and a new threshold marking the entrance, complete with cinema curtain were added by thickening the wall to the rear of the room.

A new window replaces the existing garage door and is framed with a bespoke yellow MDF surround, housing black-out curtains and a retractable screen.

“Gerard was very helpful in providing the professional expertise to allow this project to meet the building and planning requirements. His enthusiastic suggestions improved upon my initial ideas and were gratefully incorporated into the plans. A pleasure to work with.”

Paul, Bangor

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

/Users/gerardtohill/Tohill Architects/Projects/1704_Scarlett/1.0